WERKEN BIJ

 

Het Halve Maentje

Bij Het Halve Maentje in Breskens zijn wij jaarlijks op zoek naar personeel. Tijdens het zomer en winterseizoen ontvangen wij veel toeristen, dagjesmensen en gasten uit de omgeving. Elke dag opnieuw is werken bij ons strandpaviljoen topsport. Wij streven naar kwaliteit en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Wij zien de gast graag lachend de deur uit gaan. Dus ben jij op zoek naar een (bij)baan (vanaf 1 dag per week of meer), wil je graag meer leren over het horeca vak en ben je dienstverlenend?

Pas jij in dit plaatje? Solliciteer dan nu! Mail je CV naar info@hethalvemaentje.nl

Bedieningsmedewerkers

Altijd al willen werken in de zon? Doe jij niets liever dan het de gasten in de watten leggen? Wij zoeken enthousiaste hardwerkende medewerkers voor in de bediening. Interesse? Stuur dan jouw motivatie en CV naar info@hethalvemaentje.nl, t.a.v. Sytske. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Keukenpersoneel

Zet jij de lekkerste gerechten op tafel? Voel je je als een vis in het water in de keuken? Wij zoeken enthousiaste hardwerkende medewerkers voor in de keuken. Interesse? Stuur dan jouw motivatie en CV naar info@hethalvemaentje.nl, t.a.v. Sytske. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Barmedewerkers

Altijd al willen werken op het strand. Ben jij die barmand die alle drankjes klaar maakt? Wij zoeken enthousiaste hardwerkende medewerkers voor achter de bar. Interesse? Stuur dan jouw motivatie en CV naar info@hethalvemaentje.nl, t.a.v. Sytske. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Runners

Wil jij beginnen in de horeca? Dat kan bij strandpaviljoen Het Halve Maentje. Wij zoeken enthousiaste hardwerkende medewerkers voor het serveren van gerechten en drankjes. Interesse? Stuur dan jouw bericht naar info@hethalvemaentje.nl, t.a.v. Sytske. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.