OVER ONS

 

LEUK OM KENNIS TE MAKEN

Het halve Maentje is een gezellig strandpaviljoen in Breskens met een mooi uitzicht over de Westerschelde. Het restaurant ligt aan het strandplevier bij overgang 29 en biedt comfortabele stoelen aan in een ontspannen sfeer. Je kunt hier genieten van overheerlijke gerechten, diverse bieren en wijnen uit alle windstreken.

De lunchkaart biedt een scala aan broodjes, soepen, warme lunchgerechten en hoofdgerechten. Ook is er een borrelkaart zodat je van een hapje kunt genieten bij je drankje.

s’ Middags is de grote kaart beschikbaar. Hierop staan verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, maaltijdsalades en desserts. Voor ieder is er wat. Voor kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld waaruit ze allerlei lekkere maaltijden kunnen kiezen.

In de zomermaanden kan je op het beschutte terras genieten van de avondzon. Ook kan je bij strandpaviljoen Het halve Maentje terecht voor een lunch, koffietafel, hightea of een groepsactiviteit in combinatie met een lunch of diner. Lekker uit eten of relaxen aan het strand van Breskens.